POLITIKA
28.12.2016 u 13:01

Na Božićnom domjenku HDZ-a, Franković pričao o proračunu

Dubrovački HDZ priredio je danas božićni domjenak za predstavnike medija, a ususret sjednici Gradskog vijeća na kojoj će se raspravljati o mjerama privremenog financiranja, predsjednik dubrovačkog ogranka stranke, ujedno i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković osvrnuo se na prošlotjedni "pad" Proračuna za 2017. godinu.


komentara  0

- Nismo dali zeleno svjetlo za Proračun, ne iz razloga što nekoga ne volimo ili nam netko nije drag, već iz činjenice da bi nakon nalaza Državne revizije bilo potpuno politički neozbiljno od nas da nekome tko netransparentno troši novce damo zeleno svjetlo za Proračun, kazao je Franković, naglašavajući kako je Gradu potreban netko tko će proračunska sredstva trošiti transparentno i ne navijački, a da bi se Vlahušić u novoj kampanji ponašao na jednaki način kao i 2013., "mikroasfaltirajući cijeli grad i bacajući novce u vjetar".

- Napomenuo bih kako je prošlim neusvajanjem Proračuna Grad uštedio preko 40 milijuna kuna, jer je gradonačelnik Vlahušić predložio da se ti novci uplate Midia grupi, što bi ponovo bilo bacanje novaca u vjetar, objasnio je.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija