POLITIKA
14.12.2016 u 14:19

I Mato Franković gradonačelniku Vlahušiću poručio: vrijeme je da podnesete ostavku!

Predsjednik Gradskog vijeća, HDZ-ovac Mato Franković uputio je gradonačelniku Andru Vlahušiću otvoreno pismo u kojemu mu poručuje kako je vrijeme da podnese ostavku. Nakon što je Državni ured za reviziju, Područni ured Dubrovnik, u svom Izvješću o obavljenoj reviziji, utvrdio brojne nepravilnosti oko obnove kompleksa Lazareti, na što smo upozoravali posljednje dvije godine, ponovo Vam se na teret stavlja kršenje zakona - stoji u otvorenom pismu koje prenosimo u cijelosti.


komentara  6

Obzirom da ste zbog zlouporabe položaja i ovlasti  pravomoćno osuđeni za „aferu  Šipan“, pred sudom je  počeo i postupak oko „afere Revelin“, gdje Vas se iznova tereti za zlouporabu položaja. Sada, nakon što je državna revizija otkrila kako ste i s novim ugovorom za zakup tvrđave Revelin ponovno prekršili zakon, jasno je da ste više puta zloupotrijebili položaj i ovlast koje su Vam građani dali na izborima.

Jeftini spin brisanja murala u Mokošici za cilj ima  odvratiti pozornost građana od utvrđenih nezakonitosti koje je potvrdila Državna revizija.

Poštovani gradonačelniče, postali ste prevelik teret za ovaj Grad stoga Vas pozivam da podnesete ostavku i prestanete činiti štetu koja, pojavljivanjem svake nove afere, iz dana u dan raste.

Mislite konačno na Grad i neka Vam on bude na prvom mjestu! - zaključio je u otvorenom pismu gradonačelniku Andru Vlahušiću, predsjednik Gradskog vijeća i šef dubrovačkog HDZ-a, Mato Franković.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tufina 15.12.16 u 08:54
Sad se sjetio,nakon što mu je stalno govorio"poštovani gosp gradonačelniče".Franković je promašen slučaj

   

spidersfrommars 14.12.16 u 20:45
Ovaj pajac je gora opcija od vlahušića, nažalost.

   

Dubrovnik-Ljilja 14.12.16 u 15:21
Eto, , Andro ti je obecao Srdj natrag, pa sto s e predomislio?? Gdje traziti krivca? Sv Petar , mozda.

   

barakokula 14.12.16 u 14:51
nisam zbilja za Andra najvise mu zamjeram sto je olako dopustio da se pasaliceva marina gradi a za vas hdzeovce Frankovicu Andro je Bog vi ste najobicnije nule koj sticete glasove na racun nekog domoljublja a pokrali ste i prodali cijelu zamlju sut i pokrij se po usima

   

Dubrovnik-Ljilja 14.12.16 u 14:36
Ovdje se radi o nepravilnostima , a ne o Matu.

   

del.boy 14.12.16 u 14:33
drugim rijecima "sjasi andro da ja uzjasim i nastavim gdje si ti stao"! mato nema kapacitet da bi vodio grad! treba neovisan gradonacelnik koji ce voditi interes o gradu i gradjanima a ne "produzena ruka" sredisnjice!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija