LIFESTYLE
01.11.2016 u 12:02

Dosta Vam je problema sa zamućenom vodom – tvrtka Nobel pruža trajno riješenje!

Želite čistu vodu u vašem domu? Želite li da zamućena smeđa tekućina iz vaših slavina svaki put kada pada kiša u vašem Gradu i kupovanje vode u trgovini te nošenje i odlaganje nezgrapne i neekološke plastične ambalaže postane prošlost? Uređajima za pripremu vode za cijelo kućanstvo renomirane američke tvrtke EcoWater riješavate sve spomenute probleme za čitav život!


komentara  0

EcoWater postoji od 1925. i već 90 godina to je jedina djelatnost ove tvrtke. Svi naši uređaji su od idejnog riješenja pa sve do završne izrade kompletno proizvedeni u SAD. Svojim patentima dobili smo najekonomičniji pročišćivač vode na tržištu. Vrijedi spomenuti činjenicu da 90% kućanstava u SAD-u ima sustav za pripremu vode, a njih 60% je EcoWater. Postoje slučajevi naših uređaja iz 50-ih godina 20. stoljeća još uvijek potpuno funkcionalnih i u upotrebi.

Više informacija na www.ecowater.hr

AQUAFILTER EXCITO-OSSMO Quick Twist R.O. sustav za priočišćavanje vode za piće na principu Reverzne Osmoze. Uređaj se ugrađuje u kuhinjske elemente najčešće ispod sudopera zajedno sa spremnikom čiste vode 12l i elegantnom slavinom.
Voda u ovom sustavu prolazi kroz pet filtera.  Prvi mehanički sedimentni filter uklanjaja zemlju, blato, pijesak, hrđu i druge čestice topive u vodi veće od 20 mikrona. Drugi uz pomoć aktivnog ugljena iz vode uklanja klor i spojeve klora, pesticide, herbicide, trihalometane i ostala kemijska onečišćenja. Treći mehanički sedimentni filter odstranjuje zaostale čestice veće od 5 mikrona. Nakon toga prolaskom kroz osmotsku membranu pod utjecajem tlaka voda se čisti od spojeva soli teških metala, virusa, bakterija i ostalih čestica većih od 0,0005 mikrona. Osmotskom membranom od 75 GPD (kapacitet filtriranja u galonima po danu) dobivate preko 280l savršeno čiste vode za piće i kuhanje u 24 sata.
Završno voda protječe kroz mineralizator gdje se oplemenjuje mineralima (Ca2+, Mg2+, OH-, CO32-)
Radi dodatne sigurnosti može se montirati UV lampa koja obavlja hladnu sterilizaciju vode pri samom istakanju vode.

Više informacija na www.nobelnekretnine.hr


sponzorirani članak

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Vezani članci
VIJESTI
0      19|05|18 u 12:30
Nakon 6 dana: voda je za piće!
Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija