LIFESTYLE
31.12.2015 u 10:38

FOTO: Pelješki ekooptimisti dijele osmijehe i dobru volju u Zagrebu

Udruga Ekooptimist s Pelješca koja je registrirana za optimizam provodi akciju u Zagrebu u Cvjetnom Centru pod nazivom Brzi popravci raspoloženja za blagdane i Novu. Zašto? "Ništa mi ne ide kako treba. Sve se otelo kontroli. Imam grozan dan. Baš mi je teško. Ništa mi se ne da" -zvuči poznato jureći sa od kuće poslu sa posla kući. Kad smo pod stresom vrlo brzo počnemo tako razmišljati i ne primjećujemo više ništa. Zato STOP takvom razmišljanju", poručuju ekooptimisti s Pelješca. 


komentara  0

"Zapitajte se bar na koncu godine za blagdane da li Vam svakodnevna užurbanost donosi čežnju za opuštanjem odmorom za promjenom načina razmišljanja i življenja. Zato na tren zastanite kod promo pulta udruge Ekooptimist s natpisom Darujmo osmijeh i pitajte volontere za savjet. Uzmite jednu pozitivnu misao i paket dječje božićne mašte i čarolije, jednog izrezanog anđela od papira, jednu sitnu jelku, pahuljicu i posadite u svoje srce. Na Cvjetnom Vaš optimizam treba početi cvijetati već od starog ljeta.

Odjednom ćete vidjeti da Vaša čaša nije polu prazna već polu puna i da njom želite zalijevati svoj optimizam. Bit ćete sretni s malim stvarima i zahvalni za svaki novi dan, svakog prijatelja i živjet uz više veselja. Škare su spremne da odrežu negativne misli i i poklone Vam ljepšu misao darujući Vam osmijeh za nove pothvate!", poručuju iz udruge Ekooptimist, a ako ste danas u Zagrebu od 11 do 17 sati posjetite njihov štand na Cvjetnom.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija