LIFESTYLE
13.07.2015 u 11:09

VIDEO: Tereza Kesovija snimila videospot za novi singl „Ostavi me tu“

Najveća hrvatska diva Tereza Kesovija snimila je videospot za novi singl „Ostavi me tu“ kojim najavljuje posljednji album u bogatoj karijeri! Ovaj divan videospot sniman je u Gradu, na prekrasnim lokacijama Straduna, Karmena, Palače Sponze i crkve sv. Vlaha, a režiser je Goran Kovačić.


komentara  0

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi na snimanju spota jedne tako velike umjetnice. Zahvalan sam što sam dobio tu mogućnost.Pjesma Ostavi me tu na mene je ostavila dojam već kod prvog slušanja, a ambijent Terezinog rodnog Dubrovnika se prekrasno uklapa u cjelovitu sliku.“ , kazao je Goran.

„Veselila me suradnja s Goranom. Radi se o mladom, vedrom i talentiranom čovjeku koji radi s velikom voljom. Snimiti ovaj video bilo je teško, vrućina je bila grozna i ustajali smo jako rano, čak i u tri ujutro. Zadovoljna sam urađenim. Mislim da će ovakav videospot, ovu prekrasnu pjesmu, popratiti sjajno! Cijeli uradak je  lijep slijed dubrovačkih slika, slika moga Grada spram kojeg osjećam neizmjerno veliku ljubav.“, rekla je Tereza.

Glazbu i tekst za pjesmu „Ostavi me tu“ napisala je bosanska diva i kantautorica Maya Saar, a za aranžman je zaslužan Ante Gelo. Pjesma i videospot najava su albuma čija se objava očekuje na jesen.

„Možete očekivati doista moderan i  drugačiji album koji će me predstaviti u posebnom svjetlu“, kazala je Tereza. Album je sniman u studiju Ante Gele, a izdat će ga Dallas Records.

 


dubrovniknet team/FOTO: PR fotografije

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija