LIFESTYLE
04.06.2015 u 12:00

Europski dom poziva:svi na Europsku svemirsku izložbu!

U Zagrebu se od 12. do 21. lipnja 2015. na Trgu bana Jelačića održava Europska svemirska izložba. Riječ je o velikom šatoru čija kupola simulira zvjezdano nebo, ispod kojega su interaktivni izlošci: sateliti, rakete i slično, stoga Europski dom Dubrovnik objavljuje poziv za iskaz interesa za posjet toj izložbi.


komentara  0

Ukoliko bi se skupio dovoljan broj zainteresiranih, posebno unamljenim autobusom krenulo bi se iz Dubrovnika u Zagreb 17.6. ujutro, a povratak u Dubrovnik bio bi sljedećeg dana navečer, dakle 18. lipnja. Uz posjet izložbi organizirali bismo još nekoliko zanimljivih aktivnosti.

Dosadašnje iskustvo u drugim zemljama EU pokazalo je da je izložba posebno privlačna i zanimljiva za djecu i mlade osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, tako da očekujemo da će u autobusu biti i učenici osnovnih škola u pratnji roditelja i/ili nastavnika te srednjoškolci.

Uvjeti putovanja: Prijevoz do Zagreba je besplatan, ali noćenje u Zagrebu nije osigurano. Oni koji imaju kod koga prenoćiti u Zagrebu mogli bi se snaći na taj način, a za ostale možemo organizirati povoljni smještaj u hotelu (max. 350 kn za noćenje s doručkom po osobi u dvokrevetnoj sobi).


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija